Şefia secţiei de pediatrie, acolo unde la sfârşitului lunii ianuarie au fost filmaţi mai mulţi copii legaţi cu feşe de paturi, nu mai este dorită de niciun cadru medical. Informaţia a fost făcută publică astăzi de liderul  sindicatului SANITAS, Mariana Munteanu.

Până în momentul de faţă au fost vehiculate două nume ca fiind posibilii succesori la cârma secţiei de pediatrie: doctoriţa Roşu şi doctoriţa Bistriceanu. Din cauza responsabilităţilor pe care le presupune o astfel de funcţie dar şi a scandalului care a aruncat o umbră de neprofesionalism peste personalul acestei secţii, şi în plus ca urmare a sancţiunilor aplicate de comisia disciplinară, niciunul dintre medicii acestei secţii nu acceptă să conducă interimar până la organizarea concursului.

Atmosfera acolo este foarte tensionată  şi în întreg corpul medical există o demotivare datorită faptului că pedepsele ni se par destul de drastice, au apărut demisii ( a directorului medical dr Victor Ioniţă n.r.). Din punct de vedere organizatoric nimeni nu mai doreşte să-şi ia aceste atribuţii, nu mai găsim un doritor care să vrea să preia nici funcţia de medic şef de secţie nici de asistentă şefă” , a precizat Mariana Munteanu.

În acest moment a mai afirmat Mariana Munteanu şefia secţiei este asigurată de ficare medic care intră în gardă şi responsabilităţile le revin doar pe durata gărzii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.