Și zilele trecute, poliţiştii rutieri au acţionat pentru depistarea şi scoaterea din trafic a şoferilor care conduc sub influenţa alcoolului şi a celor care pun în pericol siguranţa rutieră, iar abaterile de acest gen nu au lipsit.

,,Aparatele etilotest au indicat consumul de alcool în 6 cazuri. În cazul a doi conducători auto, alcooltestul a înregistrat valori sub 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, așa că șoferii s-au ales cu suspendarea dreptului de a conduce.

În alte patru situaţii, poliţiştii au întocmit dosare penale pentru conducerea unor vehicule sub influenţa alcoolului, aparatele etilotest indicând valori de 0,43 şi 1,06 mg/l, alcool pur în aer expirat.

Într-unul din cazuri este vorba despre un bărbat din Puiești a fost depistat de polițiști în timp ce conducea un tractor pe DJ202C, în Puiești.

În urma verificărilor, s-a stabilit faptul că bărbatul nu deține permis de conducere, iar vehiculul pe care îl conduce nu este înregistrat. Totodată, în urma testării persoanei cu aparatul etilotest a fost înregistrată o valoare de 1,06 mg/l alcool pur în aerul expirat, aceasta fiind transportată la spital pentru prelevarea de probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei., precizează Biroul de Presă al IPJ Buzău.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.