Noi investiții pentru devoltarea comunității din Cislău. Primarul Dumitru Mitroiu a accesat fonduri europene încă înainte de aderarea României la Uniunea Europeană. Un program SAPARD pentru înfiinţarea reţelelor locale pentru alimentare cu apă potabilă a fost dublat de un alt program european prin care Cislăul a fost prima localitate din zona rurală a judeţului care a înfiinţat reţea de canalizare.

Localitatea Cislă a fost și prima comună din judeţ unde au fost investite fonduri prin cunoscutul program PHARE, pentru implementarea unui program de gestionare a deşeurilor menajere pe Valea Buzăului, aici fiind pusă în funcţiune o staţie de transfer. Aşa a luat fiinţă şi primul serviciu de salubrizare din zona rurală a judeţului, urmare a unei investiţii cu bani europeni.

Primăria Cislău dispune, la această oră, de unul dintre cele mai dotate Servicii de Gosdpodărire Locală, majoritatea componentelor tehnice fiind achiziţionate prin diverse programe europene, cu fonduri nerambursabile.

Ultimul mare proiect de interes public implementat la Cislău a vizat asfaltarea mai multor străzi de interes local, pentru care au fost accesate fonduri de la Guvernul României, Ministerul Dezvoltării, de peste 40 de miliarde de lei vechi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.