De astăzi, circulaţia auto pe strada Pietroasele, în cartierul Micro 3, va fi posibilă în ambele sensuri. Decizia vine la scurt timp după ce autorităţile au impus restricţii pe segmentul din faţa Școlii numărul 11, fiind interzis accesul dinspre strada Frăsinet. Potrivit unui comunicat al Primăriei Buzău, în urma şedinţei Comisiei de securitate rutieră a municipiului Buzău, întrunită pe data de 17 noiembrie 2016, a fost decisă modificarea semnalizării rutiere existentă în cartierul Micro III, în scopul fluidizării circulaţiei autovehiculelor.

Astfel, începând de luni, 21 noiembrie 2016, se instituie ”Circulaţie în ambele sensuri” pe strada Pietroasele, pe tronsonul bloc C1 (intrarea din strada Frăsinet) până la Punctul Termic nr. 16 şi bloc C3, din strada Pietroasele.

1 COMENTARIU

  1. In orasele normale fluidizarea traficului si problema parcarilor se rezolva cu sensuri unice Edilii lu peste. Dar pe primarul asta inteligent il doare la cinci metri ca oamenii de pe Pietroasele o sa ajunga sa se bata pentru un loc de parcare. Iar politia ii fugareste pe pensionarii de acolo, in timp ce bulevardul este sufocat de masini parcate ilegal la No Limit, consiliul judetean, trec si taranoii de la Locala si aia de la Circulatie pe linga ele si intorc caschetele in partea ailalta parazitii. Ce sa stie Toma ca el parcheaza in curte si in Buzau si la Tintesti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.