Marţi, 14 mai de la ora 10.00, la Centrul de Prevenire a Criminalităţii al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău va avea loc lansarea, la nivelul judeţului Buzău, a Campaniei de prevenire a furturilor din locuinţe „Nu-ţi scăpa casa din ochi!”. La nivelul judeţului Buzău, campania va fi implementată în perioada mai – iulie.

Campania este iniţiată la nivel naţional de Inspectoratul General al Poliţiei Române, în parteneriat cu Groupama Asigurări S.A. şi are ca scop informarea populaţiei cu privire la modalităţile de prevenire a furturilor din locuinţe.

În toată această perioadă, poliţiştii de la Compartimentul Analiza şi Prevenirea Criminalităţii precum şi cei din structurile de ordine publică şi proximitate vor organiza întâlniri cu cetăţenii, atât în oraş, cât şi în sate, unde vor transmite recomandările ce se impun astfel încât aceştia să nu devină victime ale furturilor din locuinţe.

După activitatea desfăşurată la Centrul de Prevenire a Criminalităţii, poliţiştii vor desfăşura o acţiune pe bulevardele Unirii şi N. Bălcescu din municipiul Buzău.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.