În cadrul activităţilor desfăşurate în ultimele 24 de ore de poliţiştii cu atribuţii pe linie rutieră, au fost constatate şi sancţionate 245 de abateri, au fost reţinute 25 de permise de conducere şi s-au întocmit 2 dosare penale.

65 dintre conducătorii auto indisciplinaţi au fost sancţionaţi de poliţişti pentru nerespectarea regimului legal de viteză, alţi 17 pentru că au condus autovehicule cu defecţiuni tehnice, 8 pentru că au oprit sau staţionat în locuri în care este interzis acest lucru iar alţi 51 pentru că nu au utilizat centura de siguranţă.

De asemenea, au fost sancționați 15 pietoni și 6 căruțași pentru nerespectarea regulilor de circdulație
13 „vitezomani” vor rămâne pietoni pentru următoarele 90 de zile, 4 dintre aceștia fiind depistați având o viteză de peste 100 de km/h în timp ce conduceau pe Șoseaua Nordului. Cea mai mare viteză înregistrată de aparatul radar a fost a unui bărbat de 52 de ani din Piatra Neamț, de 144 de km/h.

Alte 11 permise de conducere au fost reţinute pentru efectuarea unor depăşiri neregulamentare, pentru neacordarea priorităţii de trecere pietonilor şi pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice.
A fost reținut și permisul unui buzoian în vârstă de 64 de ani care în timp ce conducea pe Calea Eroilor nu a oprit la semnalul polițistului.

În ultimele 24 de ore poliţiştii rutieri au întocmit şi 2 dosare penale, unul a fost întocmit unui tânăr de 17 ani din Pătârlagele care “nu a mai avut răbdare” să împlinească vârsta legală penru a conduce un autoturism și a ales să şofeze în localitatea de domiciliu fără a deține permis de conducere. Al doilea dosar penal a fost întocmit unui buzoian de 29 de ani care a fost depistat în localitatea Smeeni în timp conducea un autoturism, deși acesta nu era posesor de permis de conducere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.