O tânără familie din cartierul buzoian Broșteni a rămas fără toate bijuteriile din aur după ce au angajat o bonă pentru fiica lor de doi ani și jumătate.

Au angajat-o să aibă grijă de fiica lor și chiar au crezut că au dat lovitura, având în vedere că femeia fusese educatoare la viața ei. Curând aveau să realizeze că au primit în casă o impostoare.

O tânără familie din cartierul buzoian Broșteni a rămas fără toate bijuteriile din aur după ce au angajat o bonă pentru fiica lor de doi ani și jumătate. Totul a început în luna mai, atunci când doi soți au căutat o femeie care să îngrijească de fiica lor. La recomandarea unui prieten au primit în casă o buzoiancă de 62 de ani, pensionară.

Conform unor surse apropiate anchetei, bona ar fi sustras bijuteriile în ziua de 18 mai, în timp ce în locuință se afla doar micuța de care trebuia să aibă grijă. Lipsa a fost constatată în seara aceleiași zile, moment în care bijuteriile în valoare de aproximativ 3000 de lei fuseseră deja plasate la un amanet din municipiu.

„În ziua de 21 mai a.c., în urma activităţilor desfăşurate, poliţiştii de investigaţii criminale au identificat principala bănuită de un furt dintr-o locuinţă de pe raza municipiului Buzău, stabilind că este vorba despre o buzoiancă în vârstă de 62 de ani.Fapta fusese sesizată în ziua de 19 mai a.c., persoana vătămată fiind o tânără de  23 ani din municipiul Buzău.Din primele cercetări efectuate la faţa locului a rezultat că bănuita ar fi sustras mai multe bijuterii din locuinţa tinerei, profitând de timpul în care rămânea doar cu fiica persoanei vătamate, o minoră de 2 ani, de care avea grijă cât timp părinţii acesteia erau la serviciu.”În perioada 5-18 mai a.c., femeia ar fi sustras mai multe bijuterii care erau depozitate într-o cutie în dormitor, prejudiciul fiind estimat la 3000 de lei, prejudiciu ce a fost recuperat de către poliţişti şi restituit persoanei vătămate. În cauză se continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale.”, se arată într-un comunicat de presă al IPJ Buzău.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.