O familie de tineri din Buzău are mare nevoie nevoie de ajutorul semenilor. Fetița familiei Bratosin, Iris, s-a născut cu o tumoră pe coapsa stângă şi a fost diagnosticată cu cancer Fibrosarcom Infantil/congenital. A suferit deja o intervenţie chirurgicală când a fost scoasă cea mai mare parte din tumoră. Medicii din România au făcut tot posibilul pentru a o salva, dar problemele s-au agravat, iar Iris are nevoie să intre pe mâinile doctorilor din străinătate, numai că necesită costuri foarte mari.

Boala a recidivat şi a apărut o gâlmă şi pe burtică, nu doar în zona operaţiei, aşa că va suferi o a doua intervenţie. După rezultatul biopsiei, părinţii vor trebui să plece cu micuţa în Franţa, Germania, Austria sau Italia pentru tratament deoarece nu au mai fost întâlnite astfel de cazuri în România.
Pentru a putea sta acolo o perioadă şi a plăti tratamentul, părinţii fetiţei – Mihai şi Irina Bratosin au nevoie de bani. Costurile intervenţiei şi tratamentului sunt foarte mari.
„In zilele urmatoare o sa aflam catre ce clinica vom merge si ce costuri vor fi cu tratamentul, sau daca va necesita alte interventii chirugicale. Nu stim in acest moment aceste date deoarece toata aceasta situatie a degenerat in ultima saptamana cu o violenta neintalnita pe specialistii din Institutul Oncologic Bucuresti cat si pe cei din Spitalul Marie Curie. Din discutiile avute astazi cu medicul oncolog care s-a ocupat de micuta, in tara nu stiu cum pot gestiona aceasta situatie in conditiile in care acesta boala este foarte rara. Specialistii oncologi pediatri din tari precum Italia, Belgia, Franta, Austria, Germania vorbesc de reusite in peste 90% din cazuri, unde pacientii se vindeca complet. Sincer, in cazul micutei Iris, nu stim un pronostic real”, scrie tatăl fetiţei.
Datele necesare demersului de susţinere financiară a părinţilor micuţei Iris:
IBAN Beneficiar: RO97INGB0000999901446987
Moneda: RON
Nume Beneficiar: Mihai Bratosin
Banca Beneficiar: ING Bank Bucuresti Centrala
Cod SWIFT: INGBROBU
IBAN Beneficiar: RO25INGB0000999906495193
Moneda: EUR
Nume Beneficiar: Mihai Bratosin
Banca Beneficiar: ING Bank Bucuresti Centrala
Cod SWIFT: INGBROBU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.