Luni noapte, în jurul orei 22.30, ofiţerul de serviciu din cadrul Poliţiei municipiului Rm. Sărat a fost sesizat de către un râmnicean, că fiica sa, DINU ANA MARIA în vârstă de 12 ani, nu a revenit la domiciliu.  Imediat după primirea sesizării, echipa operativă din cadrul Poliţiei municipiului Rm. Sărat s-a deplasat la locuinţa tatălui minorei şi a început cercetarea. Din primele verificări efectuate, a rezultat că în dimineaţa zilei de 17 iunie, în jurul orei 07.30, DINU ANA MARIA a plecat la şcoală, iar după terminarea cursurilor, a mers împreună cu o colegă în zona centrală a oraşului, iar după ce au stat aproximativ o jumătate de oră în Parcul Central, cele două s-au despărţit. Fata nu a ajuns acasă, iar membri ai familiei au plecat în căutarea ei. Pentru că nu a fost de găsit, tatăl a solicitat sprijinul poliţiei. Bărbatul a precizat poliţiştilor că minora a mai dispărut de la domiciliu, însă de fiecare dată a găsit-o pe raza municipiului Rm. Sărat. DINU ANA MARIA a fost dată în urmărire la nivel naţional, iar poliţiştii continuă activităţile în vederea găsirii acesteia. Persoanele care deţin informaţii ce pot ajuta la găsirea minorei DINU ANA MARIA sunt rugate să anunţe de îndată cea mai apropiată unitate de poliţie sau să sune la numărul de urgenţă 112. 

Semnalmente: aproximativ 1,50 metri înălţime, păr şaten tuns scurt, ten deschis, ochi căprui, fără semne particulare evidente (are o cicatrice în partea dreaptă a abdomenului, provenită în urma unei intervenţii chirurgicale).

În momentul în care a plecat de acasă, era îmbrăcată cu pantalon lung de culoare albastră (blugi), cămaşă albă cu mânecă scurtă, transparentă şi hanorac de culoare gri cu dungi roz, iar în spate purta ghiozdanul, de culoare gri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.