Accident grav, astăzi, în județul Buzău. În timp ce mergea pe lângă șoseaua națională care leagă Buzăul de Brașov, o femeiea fost spulberată de un autoturism care intrase cu viteză într-o curbă. Șoferul se pare că a adormit, a intrat cu roțile din stânga într-un șanț și s-a oprit într-un podeț. Femeia care se afla în calea sa a murit pe loc iar șoferul a ajuns cu răni grave la spital.

Accidentul s-a produs la orele prânzului, în localitatea Ojasca. Câțiva martori spun că au văzut cum un autoturism Audi, cu număr deBuzău, a ieșit pe jumătate în afara carosabilului după care au zărit o femeie aruncată în aer. Au aflat că este o vecină de-a lor, care se întorcea de lachioșc cu pâine și înghețată.

Femeia de 52 de ani a murit pe loc iar șoferul a suferit răni pe tot corpul, din cauza impactului puternic cu podețul din ciment. Bărbatul din mașină, un buzoian de 53 de ani, rămăsese înțepenit în caroseria îndoită și cerea ajutor curioșilor sosiți lângă mașină.

Polițiștii au început o anchetă pentru a stabili gradul devinovăție al celor două victime, femeia aflându-se în momentul accidentului pe partea carosabilului. Localnicii din Ojasca se plâng că sunt expuși riscurilor,deoarece nu au trotuare.

Femeia care a murit în accident avea doi copii, plecați din sat, și locuia împreună cu mama sa, bătrână și foarte bolnavă, pe care o îngrijea singură.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.