În ziua de 7 iunie în jurul orei 15.00, poliţiştii Secţiei 4 de poliţie rurală Buzău au fost sesizaţi cu privire la faptul că minora Ioniţă Maria-Lucica, în vârstă de 11 ani din comuna Ţinteşti sat Maxenu a plecat de la domiciliu din ziua de 4 iunie şi nu a mai revenit. Imediat după primirea sesizării, a fost constituită echipa operativă formată din poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, Secţiei 4 de poliţie rurală Buzău şi un specialist criminalist şi au fost demarate activităţile specifice unor astfel de situaţii. Din primele verificări efectuate de poliţişti a rezultat că, în ziua de 4 iunie, minora a plecat de la domiciliu, având permisiunea mamei sale, către o stână din comuna Ţinteşti, unde lucrează tatăl său. Nu a ajuns la stână, ci s-a deplasat în comuna Racoviţeni, la domiciliul fratelui unui coleg de muncă al tatălui său. În prezent, minora nu se mai află nici la adresa respectivă. Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Buzău – Compartimentul Urmăriri au solicitat darea în urmărire la nivel naţional a minorei IONIŢĂ MARIA-LUCICA şi continuă activităţile în vederea găsirii acesteia.

Semnalmente: aproximativ 1,50 m. înălţime, constituţie normală, păr lung blond, ochi verzi; prezintă pistrui. În ziua în care a plecat de acasă, purta un tricou de culoare verde cu o fundă pe umărul drept, pantaloni trei sferturi negri cu pătrăţele de culoare mov şi pantofi maro.

Persoanele care pot da detalii ce pot ajuta la găsirea minorei sunt rugate să apeleze imediat 112 sau să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.