O femeie de 65 de ani va ajunge după gratii pentru că nu a mai suportat înjurăturile bărbatului şi i-a dat cu ciocanul în cap până l-a omorât. Bătrâna şi-a transportat victima acasă unde a şi fost găsită de anchetatori. Femeia şi-a recunoscut fapta şi pentru asta va face închisoare ani mulţi.

Aşa cum fac de 24 de ani de când trăiesc împreună, cei doi concubini, ea de 65 de ani, el de 73, au plecat la muncile câmpului dis de dimineaţă. Aveau de adunat ciocani de pe locul de la marginea satului. Pe drum, femeia care stătea în spatele căruţei a fost înjurată de bărbatul care mâna calul. Fără să mai stea pe gânduri a pus mâna pe un ciocan din atelaj şi l-a lovit din spate pe bărbat până l-a lăsat fără suflare. Apoi, l-a tras în căruţă, l-a acoperit cu resturile furajere de pe câmp şi l-a dus acasă prin tot satul fără să-i pese că ar putea fi întrebată ceva de vreun vecin.

Sătenii spun că cei doi se înţelegeau bine şi că împărţeau şi bune şi rele. Oamenilor nu le-a venit să creadă grozăvia pecare a săvârşit-o femeia. Anchetatorii au încercat să reconstituie scena şi au pus-o pe femeie să le arate cum a procedat.Urmează ca după necropsia victimei procurolul să facă încadrarea faptei şi să o trimităpe bătrână în faţa instanţei cu propunere de arestare preventivă sub acuzaţia de omor calificat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.