Criza COVID 19 afectează şi societăţile Primăriei Buzău. Este vorba despre Regia Autonomă Municipală şi societatea de transport public în comun, Trans Bus, care au fost nevoite să-şi trimită în şomaj tehnic o parte dintre angajaţi. Până pe 1 iunie, angajaţii celor două societăţi vor fi plătiţi cu 75% din salariu.

Printre angajaţii Trans Bus aflaţi deja în şomaj tehnic se numără şi o femeie, controlor de autobuz, care a fost depistată pozitiv cu coronavirus.

Femeia se află în şomaj de 3 săptămâni, iar soţul ei, care are cancer şi este internat la Spitalul Judeţean, a fost şi el depistat zilele trecute cu COVID.

Primarul Constantin Toma dă însă asigurări că buzoienii nu au de ce să-şi facă grijă în acest sens, neexistând pericolul contaminării călătorilor.

Acesta precizează că municipalitatea are în vedere testarea intregului personal al societatii Trans Bus. Singurele societăţi subordonate Primăriei Buzău care funcţionează şi în această perioadă la capacitate maximă sunt Compania de Apa şi Urbis Serv.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.