Datele oficiale de azi continuă să îngrijoreze cu privire la evoluția Covid-19, la nivelul județului Buzău. Astfel, avem de-a face cu șapte noi confirmări, anunțate de D.S.P. Buzău. Printre acestea, se află și o premieră: un cadru al ISU (de la departamentul administrativ/logistică). De asemenea, a fost depistat pozitiv și bebelușul pacientei din Râmnicelu, confirmate ieri cu Covid-19, tânără care s-a aflat într-un salon izolat al Maternității Buzău, din primul moment al internării pentru naștere. Pe lista de azi se află și o femeie, pacientă la Boli Infecțioase. Nu în ultimul rând, mai sunt patru cadre medicale și non-medicale de pe secția ORL a Spitalului Județean de Urgență Buzău (două asistente și două infirmiere), ale căror testele PCR de la Buzău au ieșit pozitive. În aceste condiții, județul nostru a ajuns la 148 de cazuri de coronavirus, înregistrate de la începutul pandemiei.

Iată și informarea oficială:

„Conform datelor Direcției de Sănătate Publică, în județul Buzău au mai fost confirmate 7 cazuri de infectare cu COVID-19. Numărul total de cazuri pozitive la nivelul județului a ajuns la 148.

CAZUL 142 – pacient sex masculin, nou-născut, contact direct cu cazul 130 (fiul).
CAZUL 143 – pacient sex feminin, 58 ani, internată la Secția Boli Infecțioase, izolată în spațiul special amenajat, cu simptome.
CAZUL 144 – pacient sex feminin, 49 ani, personal medical – Secția ORL – Spitalul Județean de Urgență Buzău, asimptomatic.
CAZUL 145 – pacient sex feminin, 44 ani, personal medical – Secția ORL – Spitalul Județean de Urgență Buzău, asimptomatic.
CAZUL 146 – pacient sex feminin, 38 ani, personal medical – Secția ORL – Spitalul Județean de Urgență Buzău, asimptomatic.
CAZUL 147 – pacient sex feminin, 37 ani, personal medical – Secția ORL – Spitalul Județean de Urgență Buzău, asimptomatic.
CAZUL 148 – pacient sex masculin, 47 ani, din municipiul Buzău, personal ISU Buzău.

• Ancheta epidemiologică este în desfășurare.” , se menționează într-o informare transmisă de Prefectura Buzău.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.