„Conform datelor Direcției de Sănătate Publică, în județul Buzău au mai fost confirmate 5 cazuri de infectare cu noul Coronavirus. Numărul total de cazuri pozitive la nivelul județului a ajuns la 196.

CAZUL 192 – pacient sex feminin, 19 ani, însărcinată, cu domiciliul în Buzău, simptomatică, transferată și internată la Maternitatea Bucur de la Spitalul V. Babeș, unde în data de 29.05.2020 a fost testată și confirmată pozitiv.

CAZUL 193 – pacient sex feminin, 26 de ani, simptomatică, internată la Secția Boli Infecțioase a Spitalului Județean de Urgență Buzău (izolată), contact direct (sora) cu cazul 189 (pacient sex masculin, 32 de ani, soțul femeii însărcinate în luna a opta din Râmnicu Sărat).

CAZUL 194 – pacient sex feminin, 57 de ani, simptomatică, internată la Secția Boli Infecțioase a Spitalului Județean de Urgență Buzău (izolată), contat direct (mama) cu cazul 189.

CAZUL 195- pacient sex masculin, 60 de ani, simptomatic, internat la Secția Boli Infecțioase a Spitalului Județean de Urgență Buzău (izolat), contact direct (tatăl) cu cazul 189.

CAZUL 196- pacient, sex feminin, 30 de ani, cu domiciliul în Ilfov. S-a întors în urmă cu 14 zile din Austria și a intrat în izolare într-un apartament din Buzău. A prezentat simptome specifice și a fost internată în Secția Boli Infecțioase a Spitalului Județean de Urgență Buzău (izolată).

• Pacienții au fost internați la Spitalul Municipal Râmnicu Sărat.
• Ancheta epidemiologică este în desfășurare.” , se menționează în comunicatul de presă transmis de Prefectura Buzău.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.