Alte două cadre medicale de pe secțiile ORL și Medicină Internă, de la Spitalul Județean de Urgență Buzău, au fost confirmate cu Covid-19, potrivit Direcției de Sănătate Publică. Tot in ultimele 24 de ore au mai fost anunțate alte două cazuri: doi bărbați, cu simptome, pacienți la două secții ale SJU.

„Conform datelor Direcției de Sănătate Publică, în județul Buzău au mai fost confirmate 4 cazuri de infectare cu COVID-19.

CAZUL 161 – pacient sex feminin, 54 ani, personal medical Secția ORL- Spitalul Județean de Urgență Buzău, internată și diagnosticată la Spitalul ”Victor Babeș” București.

CAZUL 162 – pacient sex feminin, 55 ani, personal medical Secția Medicală- Spitalul Județean de Urgență Buzău, simptomatică, internată la Boli Infecțioase (izolată).

CAZUL 163 – pacient sex masculin, 53 ani, simptomatic, internat la Spitalul Județean de Urgență Buzău – Unitatea de Primiri Urgențe (izolat).

CAZUL 164 – pacient sex masculin, 64 ani, simptomatic, internat la Spitalul Județean de Urgență – Secția Pneumoftiziologie (izolat).”, se menționează într-o informare transmisă de Prefectura Buzău.

Astfel, numărul cazurilor de coronavirus de la nivelul județului Buzău a ajuns la 164, fiind raportate 55 de vindecări din acest total înregistrat de la începutul pandemiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.