După o zi fără cazuri confirmate, autoritățile buzoiene din sănătate anunță detalii despre trei pacienți cu Covid-19, înregistrați în ultimele 24 de ore.

„Astăzi, 30 mai 2020, situația epidemiologică la nivelul județului Buzău se prezintă astfel:

  • 20 persoane se află în carantină instituționalizată;
  •  2111 persoane sunt izolate la domiciliu;
  •  În județul Buzău au fost confirmate 191 de cazuri de infectare cu Coronavirus, 64 de persoane fiind declarate vindecate și externate.

Conform datelor Direcției de Sănătate Publică, în județul Buzău au mai fost confirmate 3 cazuri de infectare cu noul Coronavirus. Numărul total de cazuri pozitive la nivelul județului a ajuns la 191.

CAZUL 189 – pacient sex masculin, 32 ani, contact direct cu cazul 188 (soțul femeii însărcinate în luna a opta din Râmnicu Sărat), simptomatic.

CAZUL 190 – pacient sex feminin, 84 ani, testată în domiciliu, ușor simptomatică (contact direct cu cazul 161- pacient sex feminin, 54 de ani, personal medical Secția ORL a SJU Buzău, internată și diagnosticată la Spitalul V. Babeș din București).

CAZUL 191 – pacient sex masculin, 41 ani, întors din Germania în data de 25.05.2020, izolat la domiciliu. A prezentat simptomatologie și se afla internat în Secția Boli Infecțioase (izolat).

Pacienții au fost internați la Spitalul Municipal Râmnicu Sărat. Ancheta epidemiologică este în desfășurare.” , se precizează într-un buletin informativ transmis de Prefectura Buzău.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.