Prefectura Buzău vine cu amănunte despre cazurile de Covid-19, confirmate la nivelului județului Buzău, în ultimele 24 de ore.

„Conform datelor Direcției de Sănătate Publică, numărul total de cazuri confirmate cu Coronavirus la nivelul județului Buzău a ajuns la 61.

Cazurile 54 – 59: trei minori cu vârste cuprinse între 7 și 9 ani și trei adulți cu vârste cuprinse între 23 și 53 de ani. Cele șase persoane sunt contacți direcți ai cazului nr. 41 (pacient de sex masculin, în vârstă de 30 de ani, cu domiciliul în județul Buzău și a fost confirmat pozitiv în data de 3 mai 2020 în Focșani).

Toți se aflau în izolare la domiciliu de la momentul declanșării anchetei epidemologice demarate în urma confirmării cazului nr. 41. Pacienții sunt asimptomatici și au fost transferați la Spitalul Municipal Râmnicu Sărat.

Cazul 60: pacient sex masculin, în vârstă de 32 de ani. A venit din Marea Britanie  în data de 26 aprilie 2020 și a intrat în carantină într-unul din centrele amenajate la nivelul județului Buzău. A prezentat ușoară simptomatologie, a fost preluat cu ambulanța și transportat la Secția Boli Infecțioase a Spitalului Județean Buzău, unde i-au fost recoltate probe pentru testarea pentru Coronavirus, rezultatele fiind pozitive. A fost transferat la Spitalul Municipal Râmnicu Sărat.

Cazul 61:  pacient de sex masculin, în vârstă de 10 ani. Este contact direct al cazului nr. 42 (pacient de sex feminin, în vârstă de 68 de ani, confirmată pozitiv în data de 4 mai 2020). Pacientul a fost transferat la Spitalul Municipal Râmnicu Sărat. Ancheta epidemiologică este în desfășurare pentru stabilirea tuturor contacților.” , se precizează   într-un buletin informativ, emis azi, de Prefectura Buzău.

Astfel, numărul cazurilor de la nivelul județului Buzău a ajuns la 61.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.