Ofiţerul de poliţie Valerica Iamandi, prins de colegii săi în flagrant la Spătaru în timp ce fura plasă metalică din gardul unei societăți comerciale şi-a primit pedeapsa din partea judecătorilor.

În perioada în care a fost prins la furat, Iamandi era cercetat şi pentru pentru divulgare de informații cu regim secret sau nepublice și favorizarea făptuitorului. Furtul i-a adus imediat suspendarea din funcţia pe care o deţinea în cadrul IPJ Buzău, iar zilele trecute magistratii s-au exprimat şi în privinţa faptelor pentru care a era cercetat.

Iamandi a fost condamnat la 1 an și 7 luni închisoare cu suspendare sub supraveghere pe termen de supraveghere de 2 ani, pentru divulgare de informații cu regim secret sau nepublice și favorizarea făptuitorului.

Mai mult decât atât, Iamandi va presta muncă în folosul comunității în cadrul societatii de salubritate sau la Urbis Serv, pe o perioadă de 60 de zile. Sentința a fost pronunțată la Tribunalul Buzău înt-un dosar în care Valeriu Iamandi a fost trimis în judecată anul trecut, înainte să fie prins la furat plasă de gard. Decizia nu este definitivă și a fost deja atacată cu apel deinculpat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.