Omul de fotbal și afaceristul buzoian Ionel Turturică a fost depistat pozitiv cu coronavirus și este internat la secția de Terapie Intensivă a Spitalului Județean de Urgență Buzău, având în vedere că prezintă o formă mai agresivă a bolii. 

Familia sa face un apel către cei care s-au vindecat de Covid, să doneze plasmă pentru Ionel Turturică, fiind necesare câteva condiții de eligibilitate.

„Dragi prieteni, cunoștințe și colaboratori,
După cum știți deja, soțul, tatăl și bunicul nostru Ionel Turturică este la terapie intensivă, pe fondul unui diagnostic de pneumonie – Covid pozitiv.
Deoarece starea lui de sănătatea nu este deloc cea mai bună în acest moment, noi, familia avem următoarele doleanțe la dumneavoastră:
1. Căutăm donatori de plasmă pentru el, în condițiile următoare:
– persoana care donează să fi avut diagnostic de Covid pe baza analizei PCR;
– persoana care donează să aibă un al doilea test PCR negativ la vindecare;
– să nu aibă alte comorbidități;
– să nu aibă tratamente medicamentoase;
– să nu fi avut intervenții chirurgicale recente;
Toți cei care puteți și doriți să donați, luați legătura cu Adrian (fiul) la numărul de telefon +40744761000 , deoarece în prealabil trebuie verificată documentația.
Donarea se poate face ???? ?? ??????? ?? ?????????? ??? ????? (momentan – căutăm soluții pentru a se putea dona ORIUNDE), cu mențiunea: pentru Turturică Ion – Buzău – ATI Spitalul Județean Buzău. Pentru cei care nu sunteți din Buzău și vreți totuși să ajutați, luați legătura cu Adrian și găsim soluții pentru a dona…
2. Avem rugămintea să NU MAI APELAȚI numărul lui de telefon. Pentru orice informație/problemă etc, luați legătură cu Adrian la 0744.761.000 ori cu ceilalți membrii ai familiei.
3. Vă rugăm, nu îi mai trimiteți mesaje pe whatsaap, deoarece depune foarte mult efort pentru a vă răspunde. Vă rugăm, înțelegeți că situația nu este chiar bună și nu poate răspunde la mesaje.
4. Omenește se face tot ce ține atât de noi cât și de cadrele medicale, însă avem încredere că totul este sub supravegherea Marelui Medic – Dumnezeu.
5. Vă rugăm, distribuiți acest mesaj, cu scopul de a găsi donatori.
Vă vom ține la curent.
Vă mulțumim din suflet & multă sănătate.
Familia Turturică.” , este mesajul transmis pe facebook de familia lui Ionel Turturică. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.