Primarul Buzăului va supune dezbaterii şi apoi aprobării proiectul de hotărâre care prevede ca pădurea Crâng să treacă din domeniul public şi administrarea Romsilva în proprietatea publică a municipiului şi administrarea Consiliului Local. Justificarea preluării pădurii Crâng de către administraţia locală este aceea că aceasta ar putea fi mult mai bine îngrijită.

În acest moment, pădurea Crâng se află în proprietatea Ministerului de Finanţe, care a concesionat-o către Romsilva. Singura excepţie este zona de promenadă care, în prezent, aparţine municipalităţii.
Aleşii locali ai PNL Buzău au anunţat că la şedinţa Consiliului Local Municipal ce va avea loc astăzi vor vota ”pentru” ca Pădurea Crâng să treacă în administrarea Primăriei municipiului Buzău doar dacă se respectă o condiţie esenţială stipulată într-unul dintre articolele proiectului de hotărâre: „Consiliul Local Muncipal Buzău se obligă cu privire la bunul imobil (…) , să menţină destinaţia actuală, să nu dispună nicio măsură de natura grevării cu sarcina ipotecii, gajului ori înstrăinării”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.