Parapeții metalici montați de CNAIR de o parte și de cealaltă a drumului E85, la intrare în județul Buzău dinspre Ialomița, pun în pericol viața șoferilor care pătrund în intersecție dinspre comuna Florica. Prefectul Buzăului consideră Compania direct răspunzătoare pentru urmările eventualelor evenimente rutiere ce se pot produce aici, nu va lua măsurile necesare.

În urma unor sesizări primite atât din partea autorităților locale din comuna Florica, cât și de la unii transportatori de persoane, prefectul Carmen Ichim a dispus efectuarea unui control în zona intersecției DN2 E85 cu DJ 203 C, unde se desfășoară lucrări de sistematizare rutieră pentru prevenirea accidentelor de circulație.

În urma controlului, s-a stabilit că montarea parapeților metalici în zona intersecției duce la imposibilitatea conducătorilor de autovehicule de a se asigura corespunzător la ieșirea de pe DJ 203 C în DN 2, existând un real pericol de producere a unor accidente rutiere.

Din acest motiv, Instituția Prefectului – Județul Buzău a transmis în data de 11 oct 2019 o adresă către CNAIR, beneficiarul proiectului, solicitându-i să analizeze și să dispună măsurile ce se impun pentru eliminarea riscurilor la care se expun participanții la trafic din zonă.

În aceeași adresă, prefectul Carmen Ichim subliniază faptul că, în situația în care responsabilii Companiei nu vor lua măsurile necesare, vor fi direct răspunzători pentru urmările eventualelor evenimente rutiere ce se pot produce.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.