Sâmbătă, 18 mai, au avut loc primele activități din cadrul Festivalului Artistic al Elevilor Buzoieni organizat de Inspectoratul Școlar Județean Buzău și Palatul Copiilor Buzău în parteneriat cu Liceul Pedagogic Buzău și Colegiul Național Mihai Eminescu Buzău.

Aflat la a 13 ediție, festivalul se bucură de prezența unui număr foarte mare de elevi de la unitățile de învățământ din județul Buzău. La cele două secțiuni de artă dramatică și de folclor au participat peste 300 de copii.

Festivalul Artistic al Elevilor Buzoieni va continua miercuri, 22 mai, cu alte două secțiuni : arte vizuale și festivalul de  film Kids for Kids. Vernisajul expoziției lucrărilor de artă plastică, decorativă, fotografică și design vestimentar va avea loc miercuri, 22 mai 2013, ora 12, în holul Liceului Pedagogic Spiru Haret Buzău.

Elevii și profesorii buzoieni, dar și cinefilii sunt invitați miercuri, 22 mai 2013, ora 18, în amfiteatrul Dragoș Vicol, Liceul Pedagogic, pentru vizionarea celor 21 de filme înscrise în festivalul de film. Acesta a avut ca scop încurajarea elevilor cu aptitudini în domeniul artei cinematografice.

Îndrumați de profesori, elevii au realizat filme inspirate din viața și activitatea de zi cu zi – copilăria, educație rutieră, școală, familia, activități educative, personalități culturale buzoiene.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.