Sursa foto: Adevarul

Pasajul subteran de pe Bulevardul Unirii a fost deschis de către angajaţii Urbis Serv pentru a verifica starea obiectivului. Muncitorii care au pătruns înăuntru şi au luminat incinta cu lanternele au apreciat că tunelul subteran se prezintă în condiţii foarte bune. Pasajul va fi reabilitat şi redat traficului pietonal.

La o primă vedere, primarul Constantin Toma s-a declarat mulţumit de starea pasajului, însă va solicita un punct de vedere avizat, după care se va trece la modernizare. Până la sfârşitul anului, primarul speră ca pasajul să fie deschis circulaţiei pietonale.

Edilul şef încă se mai gândeşte la utilitatea pasajului. Nu exclude varianta de a oferi spaţii de închiriat pentru cei care şi-ar dori să desfăşoare aici activităţi comerciale.

Pasajul subteran de pe bulevardul Unirii, construit în anii `80, a fost subiectul unei dispute în instanță dintre riverani și persoanele care au dorit să ridice în zonă nişte construcţii cu destinaţie de spaţiu comercial. După ani de procese, s-a dispus demolarea acestora. În 2010, gurile pasajului au fost acoperite.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.