inundatii11Autorităţile judeţului încearcă să ţină sub control situaţia din judeţ în urma intemperiilor din ultima perioadă. Având în vedere situaţia meteo din ultimile zile, cu ploi însemnate cantitativ şi în urma rapoartelor transmise de către Comitetele locale pentru situaţii de urgenţă, astăzi, 22 aprilie 2014, în cadrul şedinţei extraordinare a Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Buzău, s-a dispus, prin ordin al prefectului, constituirea unui număr de 4 comisii mixte formate din reprezentanţi ai Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Buzău ,,Neron Lupaşcu”, Instituţiei Prefectului-Judeţul Buzău şi ai Consiliului Judeţean Buzău, în vederea evaluării situaţiei din teritoriu şi pentru verificarea măsurilor luate de Comitetele locale pentru situaţii de urgenţă, precum şi pentru acordarea de sprijin necesar pentru prevenirea eventualelor riscuri ce pot apărea .

  Tot în cadrul şedinţei, Comitetul Judeţean de Urgenţă a dispus convocarea,  în regim de urgenţă,  a Comitetelor locale pentru situaţii de urgenţă .

  În vederea verificării situaţiilor semnalate, prefectul şi subprefectul judeţului Buzău, împreună cu inspectorul şef al I.S.U.J. Buzău s-au deplasat astăzi în zona Vipereşti, Căneşti, Chiliile, Cozieni şi Pârscov, începând cu ora 10,00.

Zonele în care se vor acţiona cele patru comisii mixte :

1.     Lopătari, Vintilă-Vodă, Cernăteşti, Mânzăleşti ;

2.     Vipereşti,Căneşti, Chiliile, Cozieni, Pârscov ;

3.     Buda, Valea Salciei, Pardoşi ;

4.     Năeni şi Berca.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.