Epurările din organizaţia judeţeană a PD-L vor continua cel mai probabil dacă acest lucru va fi necesar. Este o concluzie a şefului organizaţiei, Cezar Preda care spune că : ”  lucrurile sunt aşezate, aşa după cum este planificat parcursul„.

Liderul organizaţiei judeţene a mai precizat că va fi o evaluare de la Centru , a fiecărei organizaţii în parte: ” lucrurile vor fi bune pentru PD-L dacă vom reuşi să avem o echipă loială şi motivată. În filiala Buzău vom avea o analiză la sânge iar cât voi fi eu preşedinte aici vor fi doar oameni loiali„.

Prim-vicepreşedintele PD-L Cezar Preda a comentat rezultatele alegerilor parlamentare ca pe un vot negativ dat PD-L -ului: ” PD-L a pierdut la nivel naţional 6 sute de mii de voturi , este foarte mult dar 4 sute de mii de voturi practic PD-L le-a dat USL-ului„.

În altă ordine de idei, liderul organizaţiei judeţene Cezar Preda a precizat că în 2016 se va produce o schimbare de generaţii în partid, asta datorită faptului că aflându-se momentan în opoziţie, PD-L va avea suficient timp să trieze oamenii care intră în partid. Loialitatea pare să fie cuvântul de ordine iar aici, Preda a ţinut să sublinieze că tinerii din PD-L Buzău cărora deja li s-au dat atribuţii de conducere vor avea şansa să-şi dovedească abilităţoile, calităţile şi loialitatea. ” Ciprian Ene este pregătit să fie primarul Buzăului şi eu îi voi da tot sprijinul. El era pe listă la parlamentare dar examenul pe care trebuia să-l susţină ca avocat era important pentru cariera sa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.