Prim-vicepreşedintele democrat-liberal Cezar Preda a susţinut, ieri, într-o conferinţă de presă, că PDL este în faza în care este ”plin de sânge într-un ring de box” şi a făcut un apel la unitatea membrilor partidului arătând că adversarul este de partea cealaltă a ringului.
Suntem în faza în care suntem plini de sânge într-un ring de box, lumea urlă, inclusiv antrenorul: ‘Loveşte-l, loveşte-l!’. Eu nu văd nimic, că sunt plin de sânge pe ochi şi încep să dau haotic din mâini, luptându-mă, dar adversarul meu e în partea cealaltă a ringului şi se uită la mine. (…) Deocamdată, noi suntem plini de sânge, trebuie să ne reorganizăm, trebuie să fim uniţi, nu să dăm unul într-altul. Eu fac apel – se pot spune lucruri ireparabile şi noi trebuie să fim o echipă după această Convenţie. Nu are rost să escaladăm divergenţe între colegi‘, a declarat Preda.
Potrivit acestuia, PDL-iştii trebuie să se concentreze ca partidul să iasă unit după Convenţia programată pentru luna martie.
Eu sunt un om care are stilul său de a face politică, poate criticabil, poate lăudabil, dar stop – trebuie să ne concentrăm ca partidul să iasă unit, chestiunile astea că ne putem face imagine acum, profilul candidatului la preşedinţia PDL nu se stabileşte într-o lună, el este definit pentru fiecare membru de partid de ani de zile (…) iar în privinţa organizării Convenţiei şi eu mă pun garant că această Convenţie trebuie să fie corectă, aşa cum au fost toate cele organizate‘, a afirmat prim-vicepreşedintele PDL.
Întrebat de presă în legătură cu declaraţiile deputatului PDL Elena Udrea referitoare la faptul că la referendumul pentru suspendarea preşedintelui nu a urcat pe scenă alături de ceilalţi membri ai PDL întrucât aceasta a fost strategia partidului, Cezar Preda a susţinut că Traian Băsescu a decis în această privinţă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.