79697_1Membrii Partidului Democrat Liberal din Judetul Buzau au votat astazi persoana care va reprezenta partidul  la alegerile prezidențiale de la sfârșitul anului viitor. Democrat-liberalii au avut de ales între prim-vicepreședintele Partidului Democrat Liberal, Cătălin Predoiu, și primarul Aradului, Gheorghe Falcă.

Rezultatul este unul favorabil buzoianului Catalin Predoiu care a fost ales de 71.1 la suta dintre cei 2425 de membrii PDL prezenti astazi la urne. Gheorghe Falca a obtinut 28,4 la suta din voturi, iar 13 voturi, ceea ce inseamna un  procent de 0,5 la suta, au fost nule.

Până acum, prim-vicepreședintele PDL Cătălin Predoiu a câștigat detașat, cu scoruri de peste 75 la sută în regiunile Nord-Est, Nord-Vest, Centru și Sud-Vest, în timp ce Gheorghe Falcă și-a adjudecat, cu 52 procente, Regiunea Vest, obținând în județul Arad peste 95 la sută.

Pe 7 decembrie vor vota democrat-liberalii din Regiunea Sud, iar ultimul scrutin va fi în 14 decembrie, când vor vota democrat-liberalii din București, Ilfov și din diaspora.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.