Organizaţiile judeţene PDL au întocmit clasamente privind propria activitate politică ce vor intra în competiţia naţională internă  cu ocazia aniversării celor 20 de ani de la înfiinţatrea partidului.

Astfel, PDL Buzău se poate lăuda cu Ileana Crudu, un membru de partid care va împlini în iarnă, 86 ani. Alături de cel mai vechi membru al organizaţiei, Jeanina Preda, înscrisă, în luna mai 1995, în Partidul Democrat Liberal, Ileana Crudu are reale şanse să intre în topul naţional.

Tot în competiţie ar putea intra şi primarii democraţi cu cele mai lungi mandate. Este vorba despre şefii unităţilor administrative din comunele Pardoşi şi Pietroasele – Nicuşor Ştefan şi respectiv Cornel Enache. Cei doi primari se află al cincilea mandat sub sigla PDL.

Preşedintele democraţilor din Largu, Stănel Neculai s-a dovedit a fi unul dintre cei mai eficienţi lideri de organizaţie la alegerile din 2012. Organizaţia sa a obţinut la alegerile pentru primar 80,84 la sută, aproape 70 la sută la cele pentru consiliul local şi 63,47 la alegerile pentru Consiliul Judeţean.  Tot organizaţia din Largu a obţinut 41,16 la sută pentru candidatul PDL pentru Camera Deputaţilor şi 29,52 pentru cel la Senat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.