Poliţişti din cadrul IPJ Buzău, împreună cu o grupă a Serviciului pentru Acţiuni Speciale, au efectuat două percheziţii domiciliare la locuinţa unui bărbat de 37 şi a unui adolescent în vârstă de 17 ani, ambii din comuna Brădeanu, suspectaţi de comiterea mai multor furturi de produse petroliere şi componente de la sonde.
Activităţile s-au desfăşurat în baza autorizaţiilor de percheziţie emise de Judecătoria Pogoanele.
La domiciliul adolescentului poliţiştii au găsit şi ridicat un dispozitiv confecţionat artizanal pentru sustragerea produselor petroliere. Totodată, suspectul în vârstă de 37 de ani, care se sustrăgea cercetărilor, a fost găsit la locuinţa sa şi a fost condus la sediul Secţiei 13 poliţie rurală Smeeni, în vederea audierii„, se arată în comunicatul biroului de presă al IPJ Buzău
Potrivit sursei citate, cei doi sunt suspectaţi că în noaptea de 25 spre 26 februarie a.c., au mers în zona unor parcuri petroliere situate în apropiere de limita cu judeţul Ialomiţa şi au sustras gazolină.
Adolescentul a abandonat autoturismul cu care se deplasa împreună cu bărbatul de 37 de ani după ce a fost depistat de poliţişti în timp ce transporta nouă bidoane din plastic cu o capacitate de 20-25 litri, pline cu produs petrolier”  potrivit Biroului de presă al IPJ Buzău.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.