Presedintele PSD Buzau, Constantin Boscodeala a prezentat, astazi, in cadrul unei coferinte de presa candidatul desemnat de partid sa ocupe functia de primar al comunei Cernatesti.

Acesta este nimeni altul decat fostul membru PDL, Radu Scintei care a  fost in carti si pentru o candidatura din partea partidului de guvernamant. In cele din urma, PDL a ales sa mearga pe mana fiului fostului primar, inginerul Valerica Sercaianu fapt care l-a nemultumit pe Radu Scintei si la determinat sa caute sprijin politic in alta parte.

“Am decis sa candidez pentru functia de primar al comunei Cernatesti. Cred ca locuitorii comunei Cernatesti merita mai mult decat au castigat pana acum, eu am considerat ca PSD este partidul care poate sa ajute si aceasta comuna si am considerat ca PDL nu merita increderea locuitorilor comunei Cernatesti. Am  cateva proiecte pe cere le vom discuta pe parcursul campaniei electorale si sper sa facem treaba buna in comuna Cernatesti.”  – a declarat Radu Scintei

Scintei a recunoscut de altfel faptul ca s-a aflat la un moment dat in discutii pentru a reprezenta PDL in lupta pentru castigarea primariei Cernatesti insa a negat ca s-ar fi certat cu presedintele Cezar Preda pe aceasta tema.

Pe de alta parte presedintele PSD, Constantin Boscodeala il considera  ca Radu Scintei un candidat valoros si este bucuros de faptul ca acesta s-a intors la “prima dragoste”.

“Domnu Radu Scintei a fost intradevar membru PDL dupa ce a fost membru PSD dar prima dragoste nu se uita si toata lumea se intoarce la matca si nu putem decat sa salutam acest lucru” – a conchis Boscodeala.

Ciprian STERIAN

[audio:http://jurnaluldebuzau.ro/wp-content/uploads/2011/01/Radu-SCANTEI.mp3|titles=Radu SCANTEI] [audio:http://jurnaluldebuzau.ro/wp-content/uploads/2011/01/Constantin-BOSCODEALA.mp3|titles=Constantin BOSCODEALA]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.