Presedintele PSD Buzau, Constantin Boscodeala a anuntat astazi in cadrul unei conferinte de presa ca s-a inteles cu liderii liberali pentru sustinerea reciproca a candidatului care va intra in turul al doilea al alegerilor de la Cernatesti, lucru care se va petrece doar daca in tutul doi nu vor intra candidatii celor doua formatiuni respectiv PNL si PSD.

“Maine incepe Campania electorala la Cernatesti. Vreau sa va spun ca suntem pregatiti, avem incredere si am discutat si cu partenerii liberali o eventuala sustinere in turul doi pentru candidatul care va intra cu conditia sa nu fie amandoi candiddatii in turul doi”

La randul sau deputatul Marian Ghiveciu a tinut sa faca apel la presa sa monitorizeze atent Campania de la Cernatesti care va fi una asemanatoare celei de la Rusetu cand directorii de deconcentrate au fost prezenti pe toata durata campaniei folosindu-se de logistica din dotare.

“V-as ruga mul de tot sa urmarim cum se desfasoara alegerile acolo pentru ca am eu un sentiment ca va fi ca la Rusetu. Toti directorii de servicii deconcentrate, platiti din banii nostri vor fi acolo chiar si in zilele lucratoare. O sa vedeti autoturisme ale institutiilor cum fac campanie acolo si o sa vedeti cate controale se vor face in comuna Cernatesti, de la OPC, la DSV care nu lipsesc niciodata si haideti sa aratam odata sa stie toti buzoienii ce se intampla in judetul lor ”- a incheiat Ghiveciu

Ciprian STERIAN

[audio:http://jurnaluldebuzau.ro/wp-content/uploads/2011/01/Constantin-BOSCODEALA6.mp3|titles=Constantin BOSCODEALA] [audio:http://jurnaluldebuzau.ro/wp-content/uploads/2011/01/Marian-GHIVECIU.mp3|titles=Marian GHIVECIU]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.