Un politist completeaza un proces verbal, in timpul unor controale efectuate de Politia Rutiera, vineri, 30 august 2013, in Craiova. TIBI BOLOGH / MEDIAFAX FOTO

În urma activităţilor desfăşurate pentru disciplinarea participanţilor la trafic, poliţiştii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău au aplicat 205 sancţiuni, ca urmare a neregulilor constatate.

66 dintre abateri au fost comise de conducători auto care nu au respectat regimul legal de viteză, poliţiştii sancţionând şi 56 de pietoni care s-au deplasat neregulamentar pe drumurile publice.

De asemenea, împotriva a cinci şoferi indisciplinaţi a fost luată şi măsura reţinerii permisului în vederea suspendării, unul dintre aceştia fiind depistat în timp ce efectua o depăşire neregulamentară, alţi doi şi-au condus autovehiculele cu viteze ce au depăşit limitele maxime admise pe sectoarele de drum tranzitate, iar ultimii doi au fost scoşi din trafic după ce au fost depistaţi băuţi la volanul autovehiculelor cu care se deplasau.

Tot ieri, poliţiştii rutieri au întocmit şi un dosar penal după ce au depistat în trafic, pe DJ 203 K, pe raza comunei Cernăteşti, un bărbat care, deşi nu figurează în evidenţa deţinătorilor de permise, conducea un autovehicul din direcţia Buzău către Lopătari.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.