Politistii locali din cadrul Serviciului Disciplina Rutiera, au actionat in primele 15 zile ale anului 2019, pentru combaterea actelor de încălcare a normelor legale privind oprirea, staţionarea, parcarea autovehiculelor şi accesul interzis, pe raza municipiului Buzau.

Cu aceasta ocazie au fost constatate si aplicate un numar de 246 sanctiuni contraventionale in valoare de 35 670 lei si un numar de 499 puncte penalizare.

De asemenea, au fost dispuse măsuri tehnico-administrative de ridicare a 11 autovehicule, pentru încălcări ale prevederilor Hotărârii de Guvern nr. 965/2016, privind circulaţia pe drumurile publice, pentru modificarea O.U.G. nr. 195/2002R., aprobat prin H.G. nr. 1391/2006, pentru staţionări voluntare pe trecerile de pietoni, în intersecţiile aglomerate ale municipiului (stânjenind circulaţia rutieră şi pietonală), în statiile pentru transportului public în comun sau pentru blocări ale căilor de acces la drumul public.

Nu rare au fost cazurile cand conducatorii auto vinovati, au devenit recalcitranti sau au incercat sa se sustraga de la locul faptei pentru a induce in eroare sau pentru a intimida politistii locali, atunci cand le-a fost adus la cunostinta ca vor fi sanctionati contraventional.

Actiunile pe această linie vor continua până în momentul în care conducatorii auto vor întelege necesitatea si obligativitatea respectării legislatiei in vigoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.