Ultima săptămână în care vă puteți înscrie copiii la pregătitoare ori în clasa I. Cei care nu vor avea 6 ani, respectiv 7 ani împliniți până în 31 august, anul acesta, trebuie să treacă de evaluarea psihosomatică înainte să fie înscriși în clasa 0, respectiv clasa I.

La Buzău, până ieri au fost înscriși la școală 2.523 de copii. 2.153 care vor împlini șase ani înainte de 1 septembrie 2013, iar 370 vor împlini șase ani după această dată, informează Ministerul Educației.
Programul de înscriere în fiecare unitate de învățământ este de luni până vineri, între orele 08.00 și 20.00, și sâmbătă, între orele 08.00 și 13.00. Se pot face înscrieri și online, dar trebuie să mergeți la școală să semnați cererea. Afișarea listei copiilor înscriși se va face în data de 29 aprilie, la sediul fiecărei unități de învățământ, pe site-urile școlilor, acolo unde acestea există, ale inspectoratelor școlare județene și, respectiv, pe cel al municipiului Bucuresti.

Cea de-a doua etapă de înscriere va fi între 8 și 17 mai și este destinată doar copiilor care nu au fost cuprinși într-o unitate de învățământ după prima etapă. Lista finală va fi publică în data de 24 mai.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.