???????????????????????????????

Peste 30 de facultăţi au confirmat participarea la Târgul de oferte educaţionale de la Buzău. Cele mai cunoscute universităţi de stat din România îşi vor prezenta, în weekend, la Buzău, oferta educaţională pentru anul universitar 2019-2020. În cadrul târgului, găzduit de Muzeul Judeţean Buzău, vor sosi cu standuri 32 de instituţii de învăţământ superior din ţară.

Reprezentanţi ai facultăţilor vor susţine conferinţe şi prelegeri dedicate elevilor buzoieni, cu teme ce privesc alegerea unei cariere, precum şi oportunităţile oferite de ramura de studii aleasă.Muzeul Judeţean Buzău, în parteneriat cu mai multe grupuri de iniţiativă ale elevilor, dar şi cu Inspectoratul Şcolar va lansa în acest an un proiect inedit. Este vorba despre un târg de oferte educaţionale dedicat elevilor de liceu.

Peste 30 de instituţii de învăţământ superior din ţară au confirmat deja participarea la Târgul de oferte educaţionale de la Buzău.De asemenea, aproape toate universităţile vor fi reprezentate la târg şi de către studenţi din Buzău. Târgul de oferte educaţionale pentru liceeni, de la Muzeul Judeţean, va fi deschis publicului în zilele de 12 şi 13 aprilie.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.