Chiar dacă ultimele luni a fost unele speciale, desfășurate sub semnul pandemiei și al învățământului online, profesorii buzoieni tot au lăsat elevi corigenți sau cu situația neîncheiată. Astfel, la nivelul județului Buzău, nu mai puțin de 3000 de elevi au terminat semestrul cu probleme. Soluția pentru acești elevi o reprezintă activitățile remediale.

Elevii care nu au luat foarte în serios învățământul on-line au avut de suferit. La nivelul județlui Buzău, 1000 elevi au încheiat primul semestru cu corigențe si 2000 au rămas cu situația neîncheiată.

Reprezentnții Inspectoratului Școlar recunosc faptul că numărul elevilor cu probleme după primul semestru este mai mare decât de obicei.

La nivel național, pentru aceste categorii de elevi s-au găsit soluții, astfel încât să recupereze materia pierdută și să poată fi declarați promovați la finalul celui de-al doilea semestru.

Atât activitățile remediale, cât și cele de consolidare sunt plătite profesorilor care se ocupă în plus de elevii cu probleme.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.