Banii obţinuţi din vânzarea biletelor la concertul susţinut de Ştefan Bănică Jr. , spectacol organizat de preşedintele Consiliului Judeţean Buzău, Cristi Bîgiu, si Pro Green Terra au ajuns la Spitalul Judetean Buzau. Numarul de bilete vandute a fost de 2.171, pretul unitar fiind de 30 de lei, astfel ca suma stransa s-a ridicat la 65.130 lei. Cea mai mare parte din aceasta suma, respectiv 60.000 de lei, a fost destinata dotarii Sectiei de Pediatrie a Spitalului. Restul fondurilor vor fi folosite pentru organizarea unor cursuri de ecologie pentru copii.

Ma bucur ca am reusit sa strangem aceasta suma pentru copii. Este nevoie in continuare de astfel de evenimente si de astfel de gesturi, pentru ca sunt multe lucruri de imbunatatit in judet. Este bine ca fiecare dintre noi sa se intrebe ce poate face pentru comunitate” , a declarat Presedintele CJ.

Concertul a fost unul caritabil, iar onorariul artistului a fost platit din fonduri stranse de la sponsori. Stefan Banica a concertat duminica, 23 decembrie, la Sala Sporturilor Romeo Iamandi dinBuzau.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.