festivPeste 600 de copii din întreg județul au participat la cea de-a II-a ediție a Festivalului „Primăvara Buzoiană”. Evenimentul, organizat de Centrul Județean de Cultură și Artă Buzău, s-a desfășurat la sala mare a Consiliului Județean, având drept scop promovarea talentelor locale, indiferent de vârstă.
Secţiunile festivalului „Primăvara buzoiană” au fost muzica, dansul, arta populară şi artele plastice. Prima zi a festivalului a cuprins probele de muzică ușoară, folk și grupuri vocale,iar în ultima zi a festivalului au fost programați concurenții înscriși la muzică clasică, chitară clasică, soliști instrumentiști.
Fiecare participant a primit o diplomă specială, care le atestă prezenţa într-o competiţie atât de importantă. Cei mai buni dintre concurenţi au primit menţiuni, premii şi trofee pentru fiecare secţiune în parte, pe categorii de vârstă.
Trei dintre câştigătoarele trofeelor de anul trecut la canto muzică populară, pian şi canto muzică clasică, au interpretat câte o melodie, în deschiderea galei de premiere.
Pentru ediţia de anul viitor, organizatorii vor face modificări importante în regulament, pentru a creşte nivelul de performanţă al concurenţilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.