Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă organizează, vineri, Bursa Generală a Locurilor de Muncă, eveniment la care au confirmat participarea 58 de angajatori. Sunt oferite aproape 700 de joburi dintre care doar 16 pentru absolvenţii de studii superioare. Bursa va fi găzduită de Liceul Agricol, de la ora 9.00.

Bursa Generală a Locurilor de Muncă de astăzi este primul eveniment de acest fel la nivel naţional, în 2018. Municipiul Buzău concentrează oferta potenţialilor angajatori, peste 500 de joburi dintr-un total de 681 fiind oferite de societăţile din municipiul reşedinţă de judeţ.

Evenimente similare vor fi organizate concomitent la Râmnicu Sărat, Pătârlagele, Pogoanele şi Nehoiu. Din păcate, doar 16 locuri de muncă le sunt oferite absolvenţilor de studii superioare. La bursă vor fi prezente şi 20 de firme de consultanţă.

Din experienţa anilor trecuţi, reprezentanţii AJOFM spun că imediat după bursele de muncă 10-15 procente din locurile de muncă oferite se ocupă. Alţi candidaţi sunt chemaţi la un interviu sau la o probă de lucru în următoarele 48 de ore.

Evenimentul este găzduit de Liceul Agricol şi începe de la ora 9.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.