Președintele Consiliului Județean Buzău lansează un atac la adresa lui Adrian Mocanu, actualmente deputat și fiul fostului șef al CJ, Victor Mocanu. Petre Emanoil Neagu spune despre tânărul Mocanu că nu mai are ce căuta în Parlamentul României și îl acuză de minciună și traseism. ”A sosit momentul sa ne desprindem definitiv de modul de a face o politica precara de Ev Mediu, de a ne desprinde definitiv de o «famiglie» care a încercat si incearca prin mijloace necinstite sa subjuge un judet intreg. Adrian Mocanu este cel care a vrut mostenire functia de presedinte al Consiliului Judetean, esec ce l-a determinat sa incerce sa acapareze toate partidele prin minciuna, interese materiale si traseism de cea mai joasa speta. Acum isi doreste un nou mandat de deputat, fara nicio rusine dupa ce, pe parcursul celui din perioada 2008 – 2012, a binevoit a grai fix 28 de secunde pentru binele buzoienilor.
Adrian Mocanu, a apus vremea pentru a pacali si a cumpara oameni!”,
a scris Petre Emanoil Neagu pe pagina sa de socializare.

1 COMENTARIU

  1. Noi cei cu votul in mana ne-am dat seama cu mult timp înainte dle Neagu ce fel de poama este acest „parlamentar” propulsat, promovat, susținut, proptit in fel si chip de partidul social democrat, alături de un tata hulpav, mincinos, agresiv si manipulator, precum si de o haita pricopsita peste noapte cu milioane de euro pe seama adevăratelor proiecte care trebuiau derulate aici, pe plan local. Din păcate nici acum aceste proiecte nu se derulează, ci stagnează iar banii care sunt alocați de ani de zile sunt deviați spre consum, cu scopul de a susține o masa electorala captiva, in interesul aceluiași partid. Reprezentanți „de seama” ai acestui partid, in frunte cu tata Mocanu, A Mocanu, Boscodeală, Bigiu, toți penali, precum si imensa garnitura din linia a doua care, acum încearcă menținerea la suprafață sau chiar ieșirea înainte, prin tot felul de tertipuri bine știute de toți cei care stau la masa deciziilor din Buzău, copii scoși in fata, buzoieni aduși de prin tara, aserviți, sau cărora li se promit tot felul de avantaje, spurcând pe toți cei din opoziție, cumpărându-i chiar, toate astea pe seama slăbiciunilor acelora care se cred politicieni si care in realitate sunt niște incompetenți, toți la olaltă doresc sa se legalizeze poimâine, la urnele de vot, ca si cum ar fi cei mai cinstiți oameni din lume.
    Demagogie, corupție, clientelism sunt calități ale unor oportuniști superficiali, care poimâine ne cer votul. Ce sa mai zic, cu ăștia defilam.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.