Judeţul Buzău este locul pe care îl numim acasă, este locul în care ne-am născut, am crescut şi în care ne creştem şi educăm copiii.

Sunt sigur că fiecare dintre noi îşi doreşte condiţii mai bune de trai: drumuri mai bune, spitale mai bune, locuri de muncă mai bine plătite, mai multe alternative de petrecere a timpului liber, atât pentru noi, cât şi pentru copiii noştri.

Buzăul nostru a evoluat, dar sunt încă multe lucruri de făcut pentru a atinge nivelul de trai pe care îl dorim. Sunt multe proiecte care trebuie implementate şi de care depinde viitorul judeţului nostru.

Echipa de consilieri judeţeni cu care Partidul Social Democrat se prezintă în faţa dumneavoastră îmbină experienţa cu entuziasmul tinereţii şi este compusă din profesionişti, oameni foarte bine pregătiţi pe domenii de activitate variate, care sunt gata să-şi pună la dispoziţie toată energia şi experienţa lor pentru ca Judeţul Buzău să progreseze.

Noi, consilierii judeţeni PSD, milităm pentru accesul tuturor cetăţenilor la educaţie, sănătate, muncă, iar acest lucru se poate realiza prin dezvoltarea constantă a economiei, prin crearea de locuri de muncă, îmbună­tăţirea infrastructurii de transport, implementarea de programe viabile de protecţie socială.

Pentru a putea implementa toate aceste proiecte, avem nevoie şi de sprijinul dumneavoastră!

Toţi primarii în funcţie, fără excepţie, susţin candidaţii PSD la Consiliul Judeţean!

Mergeţi la vot pe 5 iunie şi votaţi lista de consilieri judeţeni ai Partidului Social Democrat! Împreună, putem să continuăm proiectele de care Judeţul Buzău are atâta nevoie!

Petre Emanoil Neagu,

Preşedintele Consiliului Jude­ţean Buzău

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.