Din această săptămână, persoanele fizice din 10 judeţe pot să îşi plătească obligaţiile fiscale cu ajutorul cardului bancar la ghişeu. În acest scop, au fost instalate 101 POS-uri, în 53 de sedii ANAF (direcţii regionale, administraţii fiscale judeţene şi servicii fiscale orăşeneşti cu unităţi de trezorerie).

 Garanti Bank, banca desemnată câştigătoare de către Direcţia Generală Regională a Finanţelor Publice Timişoara în urma licitaţiei pentru achiziţia de servicii bancare, a instalat 49 de POS-uri în 25 de sedii ale ANAF din judeţele: Arad, Caraş Severin, Hunedoara şi Timiş.

Banca Transilvania, desemnată câştigătoare de către Direcţia Generală Regională a Finanţelor Publice Galaţi în urma licitaţiei pentru achiziţia de servicii bancare, a instalat 52 de POS-uri în 28 de sedii din judeţele: Brăila, Buzău, Constanţa, Galaţi, Tulcea şi Vrancea.

ANAF a iniţiat procedura de licitaţie deschisă pentru achiziţia de servicii de acceptare a plăţilor de impozite, taxe, contribuţii şi alte sume efectuate online prin carduri bancare prin intermediul Sistemului Naţional Electronic de Plăţi (www.ghiseul.ro). Anunţul de participare cu numărul 168765/19.07.2016 poate fi consultat pe site-ul SEAP, iar termenul limită pentru primirea ofertelor este 23 august.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.