plant Organizația PNL Buzău a plantat aproximativ 5.000 de salcâmi, în Berca, pe un versant care începuse deja să alunece, riscând să afecteze biserica de la poale.

”Mă bucur să văd că atâţia oameni au răspuns apelului organizaţiei PNL Buzău de a veni şi de a planta peste 5.000 de puieţi în această zonă, în care se poate observa deja că terenul a început să alunece, riscând să afecteze biserica Sfinţii Ierarhi şi Mucenic Teodosie din Lunca Răteşti. Am susţinut dintotdeauna că atunci când observi o problemă, trebuie să te implici chiar tu şi să încerci să o rezolvi. Cred că este important să dăm un semnal în acest sens şi să facem un lucru concret, să plantăm”, a declarat Marian Cristinel Bîgiu, vicepreședintele organizației.

La acțiunea PNL au participat aproximativ 400 de persoane, de toate vârstele, din tot județul, care au înțeles că solidaritatea este foarte importantă în astfel de situații și că numai lucrând împreună pot fi soluționate diverse probleme cu care se confruntă comunitățile locale.

”Noi ne-am propus ca astfel de acţiuni să devină un obicei anual şi să reuşim să implicăm, alături de noi, cât mai mulţi oameni care vor să facă o schimbare în comunităţile lor. Vreau să îi mulţumesc domnului primar Marcu pentru sprijinul acordat, oamenilor din localitate care au venit alături de noi şi celor din judeţ şi municipiu, care au dat dovadă de solidaritate”, a mai spus Cristi Bîgiu.

La acțiune au mai participat doamna senator Doina Tudor, deputații Erland Cocei și Titi Holban, secretarii de stat Ionuț Iuga și Gelu Puiu, directori de instituții deconcentrate, profesori, elevi, pensionari, reprezentanți ai presei.

”Vă invit şi vă aştept şi pe dumneavoastră să participaţi la acţiunile viitoare pe care le avem în plan. Ştiţi cum se spune, că în viaţă un om trebuie să facă o casă, să întemeieze o familie şi să planteze un pom. Şi apropo de familie, faptul că oamenii şi-au adus astăzi prietenii şi membrii familiei demonstrează, încă o dată, că la Buzău PNL este o echipă mare şi unită”, a mai spus Cristi Bîgiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.