Consilierii județeni ai Partidului național Liberal se delimitează de războiul în care protagonistă este Compania de Apă. unctul de vedere al liberalilor vine după ce și Instituția Prefectului s-a pronunțat asupra legalității unuia dintre proiectele de hotărâre.

„Consilierii judeţeni ai Partidului Naţional Liberal – filiala Buzău se disociază ferm de opiniile apărute în spaţiul public, cu privire la apartenenţa şi numirea în funcţia de prefect a judeţului Buzău a doamnei Aurelia Mitrea. Ne delimităm de deciziile luate de această instituţie legată de Compania de apă şi asigurăm locuitorii judeţului Buzău că vom duce aceeaşi luptă de apărăre a intereselor lor  faţă de managementul defectuos al acestei societăţi. De asemenea, reiterăm solicitarea de demise urgentă a echipei manageriale a Companiei de apă. Consilierii judeţeni PNL se delimitează de numirile făcute pentru cancelaria prefectului Aurelia Mitrea, în ceea ce priveşte funcţiie de şef de cancelarie şi purtător de cuvânt ale instituţiei. În acelaşi timp, ne solidarizăm cu locuitorii judeţului Buzău, în contextul în  care, aceştia vor dori să îşi manifeste nemulţumirea faţă de actuala conducere a Companiei de apă”, se arată într-un comunicat de presă semnat de grupul de consilieri județeni ai PNL.

 

1 COMENTARIU

  1. Patronul unui ,,SEXI-CLUB”din Buzau(actualmente sef cancelarie prefectura) a fost seful de campanie al PNL Buzau la alegerile locale.La PNL Buzau nici usturoi nu s-a mancat,nici gura nu le miroase! TARDIVA DELIMITAREA VOASTRA!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.