În ziua de 03 octombrie a.c., se va da startul reîncadrărilor de personal şi angajărilor din sursă externă, în vederea completării deficitului de personal existent la nivelul Poliţiei Române.

Sursa de recrutare pentru concursuri este formată din persoanele care au avut calitatea de agent sau ofițer de poliţie şi pot fi reîncadrate, în conformitate cu prevederile art. 9, alin. 2 ind. 1 din Legea 360/2002 din Statutul Poliţistului cu modificările şi completările ulterioare, după încetarea raporturilor de serviciu din diferite motive (la cerere, prin demisie, numirea într-o altă funcţie publică, pierderea capacităţii temporare de muncă sau în urma reorganizărilor instituţionale) şi care au studii corespunzătoare cerinţelor postului, respectiv îndeplinesc cumulativ condiţiile legale.

De asemenea, persoanele care doresc să devină agenţi de poliție se pot înscrie la concursul organizat.

Înscrierile se vor realiza în perioada 03 – 07 octombrie a.c., concursul urmând a fi susţinut în ziua de 19 noiembrie 2016.

Inspectoratului de Poliție Județean Buzău i-au fost repartizate 59 de posturi pentru încadrare din sursă externă şi 2 posturi pentru ocupare prin concurs de către foşti angajaţi ai Poliţiei.

Din totalul celor 59 de posturi destinate încadrării directe, 4 sunt de agenți de poliție rutieră, 29 de agenți de ordine publică în mediul urban și 24 de posturi sunt de ajutori șefi de post în mediul rural.

De asemenea, alte două posturi sunt destinate agenților – conductori câini .

Condiţiile ce trebuie îndeplinite de către candidaţi, calendarul întregii activităţi, tematica şi bibliografia, precum şi alte date de interes, se vor găsi pe site-ul https://bz.politiaromana.ro la secțiunea Carieră – Posturi scoase la concurs, începând cu data de 01 octombrie a.c.

Înscrierile se vor face la sediul Centrului de Prevenire a Criminalității( Clubul Polițiștilor) din municipiul Buzău, str. Unirii, bl.16 I – 16 J, în perioada 03 – 07 octombrie a.c., după următorul program: luni, miercuri și vineri între orele 09.00 – 15.00, marți și joi între orele 14.00 – 20.00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.