Directia de Politie Locala Buzau, prin Serviciul Ordine Publica si Serviciul Disciplina Rutiera, a actionat pe raza Municipiului Buzau in scopul  prevenirii şi combaterii ocuparii domeniului public, prin expunerea autoturismelor spre vanzare.

„Au fost identificate un numar de 32 autoturisme expuse spre vanzare iar un nr. de 16 persoane au fost sanctionate contraventional cu amenzi cuprinse intre 125 lei – 500 lei, in conformitate cu prevederile Hotararii Consiliului Local Buzau 18/2008, art. 3, lit l1, pentru ca a stationat sau a expus autoturismul pe domeniul public al municipiului in scopul instrainarii catre alte persoane fizice sau juridice”, a declarat inspector principal Doru Dimitrascu, purtator de cuvant al Directiei de Politie Locala Buzau.

Valoarea amenzilor acordate persoanelor depistate pentru ca au incalcat prevederile legale a fost de 4250 lei.

Poliţiştii locali au avut un plan bine pus la punct in actiunea de depistare a samsarilor de maşini. Este stiut faptul ca acestia sunt greu de identificat, iar masinilor le ridica placutele cu numerele de inmatriculare. Pentru a-i determina sa vina la masini, un politist local imbracat in civil suna la numerele de telefon afisate pe masini, iar cand vanzatorii apareau erau luati la intrebari de echipajele venite in control.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.