wallpapers decoratiuni pom Craciun globulete 2Şi politicienii iau vacanţă de sărbători. Şi, aşa cum Crăciunul e perioada pe care o petrecem în principal cu cei dragi, şi oamenii din politică nu fac excepie și vor petrece cu ocazia sărbărtorilor de iarnă, alături de familie și de cei dragi.

Deputatul buzoian Cezar Preda va petrece Crăciunul alături familie: “Le doresc multă sănătate buzoienilor fericire alături de cei dragi. Și le mai doresc că sărbătorile de iarnă să le aducă liniște în suflete și multă bucurie. Crăciun Fericit!”, le-a urat buzoienilor deputatul PDL Cezar Preda.

Și deputatul PSD Adrian Mocanu va petrece Crăciunul în familie. “Să trecem peste ce a fost și să credem cu adevărat în noi. Anul nou este ca o carte deschisă cu rețetele succesului. Să alegem ce ni se potrivește și să pornim la drum cu încredere. Sărbători fericite!”, le-a transmis buzoienilor Adrian Mocanu.

Și senatorul liberal Cristi Bîgiu va petrece Crăciunul în Buzău, alături de familie și de cei dragi. “Fie ca spiritul Crăciunului să vă lumineze gândul și să vă găsească aproape de familie și de prieteni, alături de care să treceți fericiți și sănătoși în noul an”, le-a urat buzoienilor senatorul liberal.

Deputatul PNL George Scutaru rămâne în București pentru a petrece Crăciunul alături de soție și de cele două fetițe ale sale. Pentru buzoieni a avut un mesaj simplu: “Le urez locuitorilor județului Buzău să aibă parte de un Crăciun fericit și un an nou cu sănătate și putere de muncă”.

Și deputații PDL Viorel Constantinescu și Valeriu Alecu vor petrece Crăciunul în Buzău, alături de familii, în timp ce deputata PSD Carmen Moldovan va rămâne în Capitală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here