IMG 8371Negocierile dintre fostul lider al organizatiei judetene a Partidului Social Democrat, senatorul Vasile Ion, si presedintele fondator al Partidului Conservator, senatorul Dan Voiculescu, privind o eventuala inregimentare a parlamentarului buzoian in randul conservatorilor, nu s-au concretizat inca. Cel putin asa se poate deduce din declaratia primului, chiar daca presa centrala apreciaza respectivele discutii drept „avansate”, iar unele surse locale dau drept sigura inscrierea lui Vasile Ion in Partidul Conservator.
„In momentul de fata, sunt senator independent, neafiliat niciunui grup parlamentar. Eu sunt membru P.S.D., caci nu pot fi exclus din partid asa, oricum, de oricine. In functie de programele si proiectele politice care vor aparea, si daca acestea se armonizeaza cu valorile pentru care am militat in ultimii 20 de ani, voi lua o decizie”, sustine senatorul Vasile Ion.
Vinerea trecuta, liderul pe judet al P.S.D., primarul Constantin Boscodeala, a declarat, la o conferinta de presa, ca l-a invitat, deja, pe fostul presedinte social-democrat să se alature partidului din care a făcut parte în ultimii 20 de ani. Boscodeala a mai spus ca, la această ora, Vasile Ion nu mai este membru P.S.D., dar ca, in cazul in care ar accepta sa revina in partid, ar primi niste atributii “majore” in cadrul organizatiei, dat fiind ca este si parlamentar.

Mihail TUDOR

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here