PSDPCSemnarea protocolului USL la nivel judetean care trebuie sa se realizeze pana la data de 5 martie, naste declaratii contradictorii din partea liderilor formatiunilor implicate.

Astfel, din punctul de vedere al liderului Partidului Conservator,  senatorul Vasile Ion,  protocolul se va semna atunci cand ceilalti parteneri vor intelege ca in aceasta echipa sunt trei parteneri.

“Protocolul se va semna atunci cand or intelege ca in echipa asta sunt trei parteneri si nu unul plus unul. Din punctul meu de vedere si al Partidului Conservator, intalnirea de la Bucuresti este nula. Ce s-a discutat acolo nu conteaza, motiv pentru care acea intalnire va trebui reluata astfel incat sa participe toti actorii din protocoalele astea” a afirmat senatorul Vasile Ion.

De cealalta parte, presedintele PSD Buzau, Constantin Boscodeala refuza sa comenteze spusele fostului sef de partid si declara ca protocolul USL la nivelul judetului Buzau are deja o forma finala, agreata de toate cele trei formatiuni politice care sunt inscrise in USL si spune ca personal va semna protocolul sambata din partea PSD. Dupa ce va fi semnat protocolul va fi inmanat presedintelui PNL pentru a fi semnat si de catre ceilalti doi copresedinti ai ACD, respectiv presedintele PNL si presedintele PC.

“As vrea sa va anunt ca abia la sfarsitul saptamanii trecute a venit forma finala a acestui acord dar au fost alegerile de la Cernatesti si cel mai probabil in cursul zilei de maine(n.r. sambata 26 februarie) vom semna acest acord la nivel judetean. Protocolul va trebui semnat de cei trei presedinti, de mine de presedintele PNL si presedintele PC. Eu nu pot comenta ce spune domnul Ion Vasile, pot doar sa va spun ca il voi semna maine  si il voi transmite liderului PNL pentru semnat. Este o forma finala agreeata de conducerea partidelor si probabil in cursul zilei de maine o sa il semnam” a afirmat presedintele PSD, Constantin Boscodeala.

Astfel, ramane de vazut daca ziua de maine va fi sau nu ziua in care se va semna la Buzau acordul de colaborare al celor trei partide membre ale Uniunii Social Liberale.

Ciprian STERIAN

[audio:http://jurnaluldebuzau.ro/wp-content/uploads/2011/02/Ion-Vasile.mp3|titles=Ion Vasile] [audio:http://jurnaluldebuzau.ro/wp-content/uploads/2011/02/Constantin-BOSCODEALA.mp3|titles=Constantin BOSCODEALA]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here